דייסת קוואקר (שיבולת שועל)
1/2 כוס קוואקר אינסטנט (קונים בקופסת פח בסופר)
1 1/4 כוסות חלב (אחד ורבע)
אני לא ממתיקה כי אני אוהבת לשים מעל תוספות טעימות ומתוקות.
לשים בסיר קטן את החלב והקוואקר, להרתיח תוך כדי ערבוב למשך 3 דקות. כמה שנערבב יותר כך הקוואקר יהיה רך ולא נרגיש חתיכות בזמן האכילה. קיבלנו דייסה סמיכה ועשירה.
עכשיו נשאר להפעיל את הדמיון. להחליט מה לשים מעל.
אפשר לשים מעל:
צימוקים, דבש, סילאן, קוביות תפוח, אגוזים, גרנולה, קונפיטורה, קינמון ולהפליג בדמיון….
חשוב מאוד לזכור שהדייסה איננה ממותקת ולכן כדאי לשים דבש, סילאן, קונפיטורה וכדו’