אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
דייסת קוואקר – שיבולת שועל

דייסת קוואקר – שיבולת שועל

26 באפריל 2019 18:12

דייסת קוואקר (שיבולת שועל)

1/2 כוס קוואקר אינסטנט (קונים בקופסת פח בסופר)

1 1/4 כוסות חלב (אחד ורבע)

אני לא ממתיקה כי אני אוהבת לשים מעל תוספות טעימות ומתוקות.

לשים בסיר קטן את החלב והקוואקר, להרתיח תוך כדי ערבוב למשך 3 דקות. כמה שנערבב יותר כך הקוואקר יהיה רך ולא נרגיש חתיכות בזמן האכילה. קיבלנו דייסה סמיכה ועשירה.

עכשיו נשאר להפעיל את הדמיון. להחליט מה לשים מעל.

אפשר לשים מעל:

צימוקים, דבש, סילאן, קוביות תפוח, אגוזים, גרנולה, קונפיטורה, קינמון ולהפליג בדמיון….

חשוב מאוד לזכור שהדייסה איננה ממותקת ולכן כדאי לשים דבש, סילאן, קונפיטורה וכדו’

פורסם ב: ארוחת ערב, מנות בצ'יק צ'ק, קינוחים תגיות: אלונה זוהר, דייסה, דייסת, טעים, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהיר, מזין, מתכון, קוואקר, שיבולת שועל
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס