למצרכים:
1 חב' גבינת טוב טעם (250 גרם)
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
גרידה מ – 1 תפוז
1 כפית תמצית ווניל איכותית
1.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
לשים בקערה את הגבינה, הביצים, הסוכר והווניל ולערבב היטב.
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ולאחד עד לקבלת בצק הומוגני.
לקמח משטח עבודה ולרדד את הבצק בעזרת מערוך לעובי של 2 ס"מ. לקרוץ עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
לשמן בעזרת ספריי שמן את תבנית האייר פריי, להניח את הדונאטס ולאפות בתוכנית אפיה בחום של 160 מעלות למשך 10 דקות.
הצעה הגשה: יוגורט מעורבב עם גרידת תפוז וקונפיטורת תות שדה.
סרטון הדגמה למתכון: