אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
גרנולה "הום מייד"

גרנולה "הום מייד"

29 בספטמבר 2021 0:00

למצרכים:

300 גרם שיבולת שועל

150 גרם שקדים טבעיים

100 גרם גרעיני חמניה

100 גרם גרעיני דלעת

50 גרם אגוזי לוז טבעיים

5 כפות גדושות סילאן

5 כפות שמן קנולה/חמניה

להכנה:

1. לשים בקערה את השיבולת שועל וכל האגוזים והגרעינים

2. להוסיף את השמן והסילאן ולערבב היטב.

3. לשים נייר אפיה על תבנית אפיה ולהעביר את הכבודה לתבנית.

4. להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות (חשוב לשים לב במהלך האפיה שהגרנולה לא נשרפת).

5. להמתין שהגרנולה תתקרר, לפורר אותה ולהכניס לכלי אטום.

כל כך טעים שתרצו לאכול ולנשנש גם כחטיף.

 

 

 

פורסם ב: מאפים, מנות בצ'יק צ'ק, מתוקים, קינוחים תגיות: אגוזים, אלונה זוהר, ארוחה, בוקר, גרנולה, גרעינים, זמין, לוז, מהיר, מתכון, סילאן, פינוק, קל, שיבולת שועל, שקדים
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס