אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
גלילות פילו במילוי אגוזים

גלילות פילו במילוי אגוזים

16 בינואר 2014 18:58

למצרכים:

1 חב' עלי פילו

200 גרם אגוזי מלך קצוצים דק

1 כוס סוכר

1 כף שטוחה קינמון

1 חב' חמאה מומסת (200 גרם) או תרסיס שמן בטעם חמאה

להכנה:

1. להפשיר את עלי הפילו לילה במקרר.

2. לערבב בקערה את האגוזים, סוכר וקינמון.

3. לפרוס עלה אחד של פילו ולמרוח עליו בעזרת מברשת או לרסס עם ספריי שמן. על העלה להניח עוד עלה, עליו לפזר בנדיבות סוכר עם אגוזים וקינמון.

4. לגלגל את העלה בצורה הדוקה. להניח בתבנית שעליה הנחנו מבעוד מועד נייר אפיה.

5. למרוח את הגלילה בחמאה מומסת או לרסס בתרסיס שמן וכך להמשיך עם שאר הגלילות.

6. לחתוך את הגלילות לפרוסות צמודות בעובי של 5 ס"מ.

7. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בטורבו למשך 20-30 דקות או עד שהגלילות מזהיבות.

קשה לתאר את הריח שאופף את הבית….

פורסם ב: כללי, עוגות ועוגיות תגיות: אגוזים, בקלאווה, גלילות, מהיר, מתוק, סוכר, פילו, קינמון, קל
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס