למצרכים:
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום כתושות
2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות
2 פלפלים אדומים גדולים חתוכים לקוביות
4 כפות רסק עגבניות
2 כפות גדושות פפריקה אדומה
1 כפית קימל טחון
1 כפית פלפל לבן
מלח – לפי הטעם
4 כפות שמן (או 50 גרם שומן אווז)
5 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
מים רותחים
להכנה:
1. לחמם את השמן. להוסיף את הבצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את השום ולערבב.
2. להוסיף את התבלינים. לטגן דקה. להוסיף את קוביות הבשר ולטגן עד שהבשר ישנה את צבעו לחום.
3. להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולבשל את הבשר כשעה. אם תוך כדי בישול חסרים מים, להוסיף עד לגובה הבשר.
4. להוסיף רסק עגבניות, קוביות עגבנייה וקוביות פלפל ולערבב.
5. להוסיף 3 כוסות מים רותחים ולבשל עוד שעה.
6. להוסיף קוביות תפוחי אדמה ולבשל יחד עוד חצי שעה. לבדוק טעמים.