אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
גולאש

גולאש

18 בנובמבר 2014 18:29

למצרכים:

1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות

1 בצל גדול קצוץ

4 שיני שום כתושות

2 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות

2 פלפלים אדומים גדולים חתוכים לקוביות

4 כפות רסק עגבניות

2 כפות גדושות פפריקה אדומה

1 כפית קימל טחון

1 כפית פלפל לבן

מלח – לפי הטעם

4 כפות שמן (או 50 גרם שומן אווז)

5 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות

מים רותחים

להכנה:

1. לחמם את השמן. להוסיף את הבצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את השום ולערבב.

2. להוסיף את התבלינים. לטגן דקה. להוסיף את קוביות הבשר ולטגן עד שהבשר ישנה את צבעו לחום.

3. להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולבשל את הבשר כשעה. אם תוך כדי בישול חסרים מים, להוסיף עד לגובה הבשר.

4. להוסיף רסק עגבניות, קוביות עגבנייה וקוביות פלפל ולערבב.

5. להוסיף 3 כוסות מים רותחים ולבשל עוד שעה.

6. להוסיף קוביות תפוחי אדמה ולבשל יחד עוד חצי שעה. לבדוק טעמים.

פורסם ב: בישולים, בשר ועוף, מרקים תגיות: גולאש, הונגרי, מרק, נזיד, פלפל אדום, פפריקה אדומה, תפוח אדמה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס