תבנית מלבנית 33X23
לבראוניז:
180 גרם שוקולד מריר
180 גרם חמאה
1.5 כוסות סוכר
1 כף תמצית וניל
3 ביצים
1/2 כוס קמח
1/2 כוס קקאו
לשכבת גבינה – שוקולד לבן:
1/4 כוס שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד לבן
1.5 מיכלים גבינה לבנה 9% (375 ג')
1/4 כוס סוכר
3 ביצים
2 כפות קמח
1כף תמצית וניל
לציפוי:
250 גרם שוקולד מריר
250 סמ"ק שמנת מתוקה
להכנה:
1. שכבת שוקולד: להמיס במיקרו שוקולד+חמאה+סוכר. להוסיף תמצית וניל. להוסיף את הביצים אחת אחת. להוסיף את הקמח והקקאו ולערבב היטב עד אחידות. ליצוק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות 12 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
2. לשכבת שוקולד לבן: להמיס במיקרו שוקולד לבן+שמנת מתוקה. לערבב גבינה+סוכר+ביצים ולהוסיף אל תערובת השוקולד הלבן המומס. להוסיף קמח ולערבב היטב. לצקת על שכבת השוקולד ולאפות כ- 25 דקות או עד ששכבת הגבינה איננה רוטטת עוד ומעט זהובה. לקרר היטב
3. לציפוי: להמיס במיקרו שוקולד+שמנת מתוקה. לערבב עד אחידות. לשפוך על הבראוניז.
4. לקרר, רצוי שעתיים במקרר. לחתוך ו………. לטרוף!
לבראוניז:
180 גרם שוקולד מריר
180 גרם חמאה
1.5 כוסות סוכר
1 כף תמצית וניל
3 ביצים
1/2 כוס קמח
1/2 כוס קקאו
לשכבת גבינה – שוקולד לבן:
1/4 כוס שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד לבן
1.5 מיכלים גבינה לבנה 9% (375 ג')
1/4 כוס סוכר
3 ביצים
2 כפות קמח
1כף תמצית וניל
לציפוי:
250 גרם שוקולד מריר
250 סמ"ק שמנת מתוקה
להכנה:
1. שכבת שוקולד: להמיס במיקרו שוקולד+חמאה+סוכר. להוסיף תמצית וניל. להוסיף את הביצים אחת אחת. להוסיף את הקמח והקקאו ולערבב היטב עד אחידות. ליצוק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות 12 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
2. לשכבת שוקולד לבן: להמיס במיקרו שוקולד לבן+שמנת מתוקה. לערבב גבינה+סוכר+ביצים ולהוסיף אל תערובת השוקולד הלבן המומס. להוסיף קמח ולערבב היטב. לצקת על שכבת השוקולד ולאפות כ- 25 דקות או עד ששכבת הגבינה איננה רוטטת עוד ומעט זהובה. לקרר היטב
3. לציפוי: להמיס במיקרו שוקולד+שמנת מתוקה. לערבב עד אחידות. לשפוך על הבראוניז.
4. לקרר, רצוי שעתיים במקרר. לחתוך ו………. לטרוף!