למצרכים: (תבנית 20X20)
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
4 ביצים שלמות
11/4 כוסות סוכר חום (אחד ורבע)
3/4 כוס קמח
ווניל איכותי
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
1/2 כוס אגוזי מלך
להכנה:
לשים בקערה את השוקולד והחמאה ולהמיס במיקרו. לערבב עד קבלת בלילה אחידה ומבריקה.
להוסיף את הסוכר ולערבב. להוסיף את הביצים ולערבב במהירות (במידה והבלילה חמה).
להוסיף את הווניל ואת הקמח ולערבב רק עד איחוד.
להעביר לתבנית אפיה ולפזר מעל אגוזים ושוקולד צ'יפס.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
לפני החיתוך יש לקרר היטב את הבראוניז, רצוי מספר שעות במקרר לקבלת ריבועים מושלמים.