אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
בורקס פילו תרד-גבינה

בורקס פילו תרד-גבינה

7 ביולי 2019 15:07

1 חב' עלי פילו מופשרים

400 גרם עלי תרד צעיר (בדר"כ מגיעים שטופים)

500 גרם גבינה בולגרית מפוררת

100 גרם גבינת פרמזן מגורדת

שמן זית/תרסיס שמן

להכנה:

  • לערבב בקערה עלי תרד (כך כמו שהם), פרמזן וגבינה בולגרית.
  • להניח עלה על משטח עבודה, לשמן בשמת זית בעזרת מברשת או לרסס בספריי שמן. לשים מעל עוד עלה וגם אותו לשמן
  • להניח מעל מילוי ברבע הקרוב אלינו.

  • לגלגל לרולדה מהודקת.
  • להעביר לתבנית עגולה ולעשות צורת שבלול גדולה.
  • לשמן או לרסס מעל שמן.
  • לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כחצי שעה או עד שיזהיב.
פורסם ב: ארוחת ערב, מלוחים, מנות בצ'יק צ'ק, מנות עיקריות, צמחוני / טבעוני / בריא, שבועות תגיות: אלונה זוהר, אלונה זוהר כשאוכל ואהבה נפגשים, גבינה, דיאטטתי, מאפה, מהיר, מתכון, פילו, קל, תרד
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס