1 חב' עלי פילו מופשרים
400 גרם עלי תרד צעיר (בדר"כ מגיעים שטופים)
500 גרם גבינה בולגרית מפוררת
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
שמן זית/תרסיס שמן
להכנה:
- לערבב בקערה עלי תרד (כך כמו שהם), פרמזן וגבינה בולגרית.
- להניח עלה על משטח עבודה, לשמן בשמת זית בעזרת מברשת או לרסס בספריי שמן. לשים מעל עוד עלה וגם אותו לשמן
- להניח מעל מילוי ברבע הקרוב אלינו.
- לגלגל לרולדה מהודקת.
- להעביר לתבנית עגולה ולעשות צורת שבלול גדולה.
- לשמן או לרסס מעל שמן.
- לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כחצי שעה או עד שיזהיב.