למצרכים:
פתיתים מבושלים (לפחות 2 כוסות)
1/4 כרוב לבן פרוס
2 בצל לבן פרוס דק
1/2 פלפל אדום
סלסלת פטריות שמפניון
2 גזרים חתוכים לג’וליאנים (גפרורים)
4 שיני שום פרוסות
1/2 בקבוק רוטב פאד תאי (תמיד יש לי בארון לשעת הצורך)
3 כפות שמן לטיגון
להכנה:
במחבת גדולה לחמם שמן, להוסיף בצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את השום ולערבב. להוסיף את הירקות תוך כדי ערבוב והקפצה של 2 דקות בין הוספת ירק אחד לשני. להתחיל מהגזר, לאחר מכן הפלפל, הכרוב ולבסוף הפטריות. לערבב הכל ולהוסיף את הפתיתים.
לשפוך מעל הכל את הרוטב ולערבב היטב. להגיש חם.
*** ניתן לשלב במתכון חזה עוף חתוך לרצועות ולטגן אותו לפני הבצל, להוציא לצלחת נפרדת ולהוסיף אותו בסוף יחד עם הפתיתים.