למצרכים:
1 גזר חתוך לקוביות
1 זוקיני/קישוא חתוך לקוביות
חצי בצל חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
4 שיני שום פרוסים
1 ק”ג חלקי עוף – לפי בחירה (אני שמתי כנפיים)
שמן זית
כורכום
מלח
תבלין גריל עוף
2 כוסות ארוז
4 כוסות מים רותחים
להכנה:
לשים את כל הירקות בפיירקס/בתבנית. לשים מעליהם את האורז, לערבב להוסיף 1 כף מלח, 1 כפית כורכום, רבע כוס (חד פעמית) שמן זית. לערבב הכל מעל לצקת את המים ושוב לערבב.
לשים את העוף בקערה, לשים עליו 2 כפות תבלין גריל עוף ושליש כוס שמן זית, לעסות אות והיטב ולהניח מעל האורז.
לכסות את התבנית בנייר כסף ולשים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות לשעה. להוציא את נייר הכסף ולהשאיר בתנור לעוד חצי שעה. והרי לכם ארוחה מלאה בתבנית שלי לקח 7 דקות בדיוק להכין..