אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
שניצל תירס הום מייד!

שניצל תירס הום מייד!

17 באוגוסט 2014 12:31

למצרכים:

4 תפוחי אדמה קטנים (שלוקים בקליפתם במים עד שיתרככו-לרסק אותם היטב שלא יהיו גושים)

5 כפות קמח תופח

3/4 כוס פירורי לחם

2 ביצים

1 קופסאת שימורים של תירס (אני השתמשתי בלייט) מסונן מהמים

1 כפית גדושה של מלח

לציפוי:

פירורי לחם מוזהבים

2 ביצים טרופות

להכנה:

1. לערבב היטב את כל הרכיבים. לכסות ולהניח במקרר לשעה.

2. לקחת 2 צלחות. באחת לפזר פירורי לחם, בשנייה ביצים טרופות. ליצור קציצות יחסית גדולות ולשטח אותן.

3. לטבול כל קציצה בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם. להניח את הקציצות על גבי תבנית כשעליה נייר אפיה.

4. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.

עכשיו תטעמו ותגידו אם אתם מתכוונים לקנות שוב שניצל תירס 🙂

ניתן גם לטגן את השניצלים באופן הרגיל. לטעמי מיותר בהחלט. הם טעימים, קריספיים ולא יישארו יותר מדי זמן על הצלחת.

סרטון להדגמה אופן הכנה:

פורסם ב: בישולים, כללי, מאפים, מלוחים, צמחוני, תוספות תגיות: הום מייד, טעים, ילדים, פירורי לחם, צמחוני, קטשופ, שניצל, שניצל תירס, תירס
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס