אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
שבלולי פילו עם תרד ובולגרית

שבלולי פילו עם תרד ובולגרית

1 במרץ 2020 20:01

למצרכים:

למלית:

1 חבילת עלי פילו (השתמשתי במצוננים)

1 חבילה תרד בייבי

350 גרם גבינה בולגרית

3 כפות שמן זית

למריחה ופיזור מעל:

1/2 כוס שמן זית

1 כף אורגנו יבש

להכנה:

  1. לערבב בקערה תרד בייבי וגבינה בולגרית מפוררת.
  2. לפתוח את עלי הפילו על משטח ולמרוח כל שני עלים בשמן זית. לפזר מלית בחלק הקרוב אלינו ולגלגל לרולדה מהודקת.
  3. לשמן תבנית/סיר במעט שמן זית ולהניח בתוכו את השבלולים.
  4. למרוח מעל שמן זית בנדיבות, לפזר מעל אורגנו מיובש.
  5. לאפות בתנור שחומן מראש לחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהמאפה מזהיב.

לינק לסרטון להכנת המתכון:

 

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, חגים, מאפים, מנות בצ'יק צ'ק, מנות גאוניות!, צמחוני / טבעוני / בריא, שבועות תגיות: ארוחת ערב, חגים, טעים, כשאוכל ואהבה נפגשים, מאפה, מאפים, מהיר, מיוחד, מלוחים, מנות בצ'יק צ'ק, מנות עיקריות, מתכון, פילו, צמחוני / טבעוני / בריא, שבועות תגיות: אלונה זוהר, תרד
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס