אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
פשטידת פסטה פראית

פשטידת פסטה פראית

27 באפריל 2019 12:57

מצרכים:

1 חב’ פסטה (רצוי צינורות) 500 גרם

2 שמנת מתוקה

2 ביצים

1 כפית חרדל

1 כפית אבקת שום

1/2 כפית אגוז מוסקט

1/2 כפית מלח

200 גרם גבינה בולגרית מגורדת/חתוכה לקוביות

פירורי לחם

להכנה:

1. להכין את הפסטה לפי הוראות הכנת היצרן. לסנן ולשטוף במים קרים.

2. לשים את הפסטה בתבנית.

3. לערבב בקערה את כל הרכיבים למעט הפירורי לחם.

4. לשפוך על הפסטה, לערבב את הפסטה עם הרוטב ולהדק לתבנית.

5. לפזר מעל פירורי לחם.

IMG_1287

6. לכסות את התבנית עם נייר כסף ולנקב בו מספר חורים.

7. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 40 דקות.

8. להוריד את נייר הכסף ולאפות את הפשטידה עד להשחמה.

IMG_1289

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, חגים, מאפים, מנות בצ'יק צ'ק, פסטות, צמחוני / טבעוני / בריא, שבועות תגיות: אלונה זוהר, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהירה, מיוחדת, פסטה, פראית, פשטידה, קלה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס