אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
פסטרמה הודו "הום מייד"

פסטרמה הודו "הום מייד"

2 בדצמבר 2019 10:44

למצרכים:

800 גרם חצי פרפר הודו (רצוי נקבה – הבשר רך יותר)

למשרה:

4 כוסות מים

3/4 כוס סוכר חום

1/3 כוס מלח

3 שיני שום

1 כף פלפל אנגלי

לערבב את חומרי המשרה היטב ולהשרות את ההודו ללילה במקרר מכוסה.

יום אחרי:

להוציא מהמקרר, לשטוף את ההודו ולייבש, אפשר לקשור בעזרת חוט המתאים לתנור, את הנתח לצורת נקניק מאורך.

להכנת משחת הציפוי:

3 כפות דבש

2 כפות פפריקה מתוקה

1 כף פפריקה מעושנת

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

1 כף שמן זית

לערבב את הכל למשחה.

להניח את הפסטרמה על רשת התנור מעל תבנית, למרוח את המשחת תבלינים ולשפוך 2 כוסות מים לתבנית.

לאפות 10 דקות בחום של 200 מעלות ועוד 40 דקות בחום של 160 מעלות.

להמתין חצי שעה ורק אז לפרוס את הפסטרמה ולהגיש.

סרטון להכנת המתכון:

 

 

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, בשר ועוף, מנות בצ'יק צ'ק, מנות עיקריות תגיות: אלונה זוהר, הודו, הום מייד, זמין, כשאוכל ואהבה נפגשים, להכין לבד בבית, מהיר, מתכון, מתכונים, סרטון, פסטרמה, פשוט, קל
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס