אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
קדרת ירקות בניחוח איטלקי

קדרת ירקות בניחוח איטלקי

27 באפריל 2019 14:00

למצרכים:

3 כרעיים מחולקים לשניים (פולקע ורבע)

2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוניות

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

4 גזרים חתוכים למקטעים של 5 ס”מ

6 שיני שום שלמות

עלים משני ענפים של אורגנו טרי קצוצים

2 כפות פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

פלפל שחור גרוס

חצי כפית אגוז מוסקט

1.5 כף אבקת מרק מעורבב עם 1/2 ליטר מים

4 כפות שמן זית

להכנה:

לחתוך לקלוף ולהכין את הירקות בצד.

IMG_2201

לטגן את העוף בסיר שטוח עד שיזהיב. להוסיף את הירקות ולטגן יחד עוד כ- 5 דקות. להוסיף את התבלינים ולערבב.

IMG_2202

להוסיף את המים (עם האבקת מרק) ולהנמיך את האש. לבשל עוד 40 דקות עם סיר חצי מכוסה.

והרי לכם מנה של עוף וירקות בניחוח איטלקי, הולך נפלא עם כל תוספת – אורז לבן, סלט ירקות רענן או כל העולה בדעתכם :)

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, מנות בצ'יק צ'ק, מנות עיקריות תגיות: אורגנו, אלונה זוהר, ירקות, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהיר, מתכון, עוף, עוף בתנור, עוף עם ירקות בתנור, קל, שאריות
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס