אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

14 באפריל 2019 11:10

למצרכים:

2 כוסות גרעיני חמנייה

2 כוסות גרעיני דלעת

1 כוס שומשום

1 כוס אגוזי מלך

4 חלבונים

8 כפות סוכר חום

להכנה:

1. לקלות את השומשום והגרעינים – אני פיזרתי על נייר אפיה בתבנית אפיה את כל הפיצוחים (למעט האגוזים) וקליתי בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כרבע שעה או שמזהיבים מעט – זהירות, לא לשרוף!!!

2. בקערה גדולה לשים את החלבונים והסוכר ולערבב עם מזלג או עם מטרפה.

3. לערבב את הפיצוחים והאגוזים עם החלבונים היטב כך שיהיו מצופים בחלבון.

4. בעזרת כף להניח בתבנית אפיה (כשעליה נייר אפיה) תלוליות של עוגיות במרווחים קטנים אחד מהשני.

5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כרבע שעה-20 דקות או עד שהעוגיות משחימות.

6. לשמור בקופסה אטומה (אם יספיקו להגיע לקופסה)

פורסם ב: אינדקס מתכונים, חגים, ט"ו בשבט, ללא גלוטן, עוגות ועוגיות, פסח תגיות: אלונה זוהר, גרעיני דלעת, גרעיני חמניה, טעים, כשאוכל ואהבה נפגשים, כשר, מהיר, מתכון, פסח, פשוט, קל, שומשום, תגיות: אגוזי מלך
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס