דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים »
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
לביבות חצילים מופלאות

לביבות חצילים מופלאות

8 בינואר 2019 0:33

למצרכים:

1 חציל בינוני קלוף חתוך לקוביות גדולות

1 ביצה L

70 גרם גבינה בולגרית פיראוס מפוררת

1 כוס קמח תופח

1 כף רוטב פסטו

מלח לפי הטעם

להכנה:

1. להרתיח מים בסיר בינוני ולהוסיף את החצילים. לבשל במים הרותחים למשך 20 דקות. להוציא למסננת ולנקז נוזלים.

2. למעוך את החצילים בקערה ולהוסיף פסטו. להוסיף את הביצה, הקמח התופח והגבינה הבולגרית ומלח (לפי הטעם). לערבב הכל היטב.

3. לחמם שמן בשכבה דקה במחבת.

4. להעביר מנות של לביבות בעזרת כף לשמן החם ולטגן משני הצדדים.

5. להעביר לנייר סופג ולהגיש עם קרם פרש ורוטב פסטו ליד.

תענוג! בתיאבון

פורסם ב: חגים, ללא גלוטן, מנות גאוניות!, עוגות ועוגיות תגיות: אלונה זוהר, ארוחת ערב, בולגרית, חצילים, כשאוכל ואהבה נפגשים, לביבות, מיוחדות, מתכון, נפלאות, פסטו, קלות
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד
Close

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.