אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
משה בתיבה

משה בתיבה

26 באפריל 2019 19:56

למצרכים:

1 חבילת בצק עלים

כ- 20 נקניקיות בגודל בינוני (אפשר גם נקניקיות קוקטייל לאירוח)

חרדל למריחה/קטשופ למריחה או שניהם יחד

ביצה למריחה

שומשום לבזיקה מעל

להכנה:

1. להפשיר את בצק העלים לילה במקרר.

2. לפתוח את הבצק ולחתוך אותו לריבועים.

IMG_1328

3. למרוח כל קצה תחתון של ריבוע במעט חרדל/קטשופ או שניהם יחד

4. להניח את הנקניקייה ולגלגל אותה עם עוד חצי סיבוב נוסף כשהסגירה למטה. (זה בסדר אם הקצוות שלה נשארים חשופים)

5. להניח על נייר אפיה בתבנית מתאימה לתנור.

6. למרוח כל אחד בביצה טרופה ומעל לבזוק שומשום.

IMG_1332

6. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לרבע שעה.

פורסם ב: אינדקס מתכונים, מאפים תגיות: אלונה זוהר, בצק עלים, בתיבה, ילדות, כשאוכל ואהבה נפגשים, משה, משה בתיבה, מתכון, נוסטלגיה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס