אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
מרק פול חמוד (חמוץ)

מרק פול חמוד (חמוץ)

26 באפריל 2019 19:29

את המרק הבא, מרק פול אוכלים חמוץ ובדר”כ קר. המרק מאוד מרענן ליד מאכלים כבדים כמו חמין, ממולאים או סיפריטו (בשר עם תפוחי אדמה) והוא למעשה מחליף את סלט הירקות שאוכלים ליד.

למצרכים:

500 גרפ פול ירוק טרי שטוף וחתוך לאורך של 2 ס”מ כל חתיכה.

10 שיני שום

2 רסק עגבניות קטן

שמן לטיגון-אידוי

פפריקה אדומה מתוקה

1 לימון סחוט או חצי כף מלח לימון (אני שמה מלח לימון)

אבקת מרק

מלח

להכנה:

לטגן – לאדות את הפול בכ-3 כפות שמן עד שהוא מתרכך מעט.

להוסיף מים (2-3 ליטר לפי בחירה), להוסיף את רסק העגבניות, פפריקה ולבשל עד רתיחה. להנמיך את האש ולהמשיך לבשל עוד כחצי שעה. להוסיף 2 כפות אבקת מרק ומלח. להמשיך לבשל עוד רבע שעה. לכתוש את שיני השום ולהוסיף לסיר, גם את הלימון/מלח לימון. לבשל עוד כרבע שעה ויש לכם מרק אדום חמוץ וטעים!

אפשר להוסיף אורז לבן לקערת המרק. אני אוהבת בלי.

פורסם ב: מרקים תגיות: אלונה זוהר, חמוד, חמוץ, טעים, כשאוכל ואהבה נפגשים, מיוחד, מרק, סורי, פול, קל
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס