אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
מלבי

מלבי

25 במאי 2019 12:46

למצרכים (6 מנות בגודל 150 מ”ל כל אחת)

1 מיכל שמנת מתוקה

1/4 כוס סוכר

3/4 כוס חלב

3 כפות קורנפלור מומס ב-2 כפות חלב

1/2 כפית מי ורדים (נרולי)

לסירופ ורדים:

4 כפות קונפיטורת תות שדה טובה

1/2 כפית מי ורדים (נרולי)

לקישוט:

קוקוס

שברי בוטנים קלויים קלופים לא מומלחים

להכנה:

1. בסיר קטן לשים את השמנת, החלב והסוכר ולהביא לרתיחה תוך כדי ערבוב.

2. אחרי רתיחה, להוסיף את הקורנפלור לשמנת תוך כדי ערבוב מתמיד. לבשל עד שמסמיך. להוסיף את מי הורדים ולערבב.

3. להעביר לכוסיות. לקרר שעתיים.

4. לערבב את קונפיטורת התות עם המי ורדים. לצקת מעל המלבי, לפזר קוקוס ובוטנים ויש לכם מנה מפנקת, ריחנית והכי הכי חשוב – טעימה!

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, חגים, ללא גלוטן, מנות בצ'יק צ'ק, מנות גאוניות!, שבועות תגיות: אלונה זוהר, יפה, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהיר, מיוחד, מלבי, מתכון, נגיש, קל
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס