אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
מְנָזְלֶה

מְנָזְלֶה

26 באפריל 2019 19:13

למצרכים:

2 חצילים שטופים חתוכים לקוביות גדולות ועבות

1 בצל חתוך לקוביות

1/2 שקית חומוס סנפרוסט או 1.5 כוסות חומוס מושרות ללילה

תבלינים (פירוט באופן ההכנה)

שמן לטיגון

להכנה:

לטגן את החצילים בשמן עמוק עד שיזהיבו. לסנן ולשים על נייר סופג.

בסיר לטגן את הבצל עד שיזהיב, להוסיף את החומוס, 2 כוסות ציר עוף (או 2 כוסות מים רותחים+1 כף אבקת מרק עוף מומסת במים) ולבשל עד ריכוך החומוס. אם במהלך הבישול חסר מים להוסיף מעט. התבשיל לא אמור להיות עם הרבה נוזלים. להוסיף חצי כפית כמון, 1 כף פפריקה, מלח, 1/2 כף אבקת מרק. לטעום ולבדוק תיבול. להוסיף את החצילים ולערבב תוך כדי ניעור הסיר בלבד רבע שעה.

 

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, חגים, ללא גלוטן, סוכות, פסח, צמחוני / טבעוני / בריא, תוספות תגיות: אלונה זוהר, גרגירי, גרגירים, חומוס, חם, טעים, כשאוכל ואהבה נפגשים, מיוחד, מנזלה, מתכון, ערבי, קר
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס