אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
לחם פודינג עם אגסים

לחם פודינג עם אגסים

10 בנובמבר 2019 14:15

למצרכים:

1 חלה פרוסה

1 קופסת אגסים משומרים (אפשר עם כל פרי רך אחר)

5 ביצים

3 שקיות סוכר וניל

1 כוס חלב או ריוויון

1 שמנת מתוקה

שקדים פרוסים

אבקת סוכר

להכנה:

לשים חתיכות של חלה פרוסה בתבנית משומנת. בין לבין להניח אגסים.

לערבב בקערה את הביצים סוכר הווניל, שמנת מתוקה וחלב, עד שהבלילה תהיה הומוגנית.

לשפוך מעל הלחם.

לכסות בניילון נצמד ולהניח במקרר לשעה.

להסיר את הניילון ולפזר מעל שקדים פרוסים.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.

לפזר מעל אבקת סוכר ולהגיש.

סרטון הדגמה למתכון:

פורסם ב: מנות בצ'יק צ'ק, עוגות, קינוחים תגיות: אגסים, אלונה, יוטיוב, כשאוכל ואהבה נפגשים, לחם, מתכון, ערוץ, פודינג, קינוח
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס