אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
לביבות תרד וכרשה

לביבות תרד וכרשה

14 באפריל 2019 10:03

למצרכים:

2 תפוא"ד מבושלים בקליפתם (אחרי הבישול לקלף ולמעוך כמו לפירה)
1 חב' תרד בייבי מושרה במים רותחים עד ריכוך
4 כרשות/פראסה בינוניות מבושלות במים עד ריכוך
3 בצלים ירוקים
חצי צרור פטרוזיליה
1 ביצה
1/2 כוס פירורי מצה
מלח
פלפל שחור גרוס
להכנה:
לשים בקערת המג'ימיקס את הכרשה, התרד, הבצל הירוק והפטרוזיליה. למעוך יחד.
להעביר לקערה, להוסיף את תפוחי האדמה המעוכים, את הביצה, פירורי המצה, המלח והפלפל ולערבב לעיסה אחידה.
ליצור קציצות ולטגן בשמן חם.
להעביר לנייר סופג ולהיזהר, כל אחד שיעבור ליד יגנוב אחד.. אם לא תשמרו לא ישאר????

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, חגים, מנות בצ'יק צ'ק, מנות ראשונות, צמחוני / טבעוני / בריא תגיות: אלונה זוהר, טעים, כרשה, כשאוכל ואהבה נפגשים, לביבה, מהיר, מזין, נתכון, קל, קציצות, תפוח אדמה, תרד
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס