דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים »
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
לביבות תפוחים עם מטבל קרם פרש ואוכמניות

לביבות תפוחים עם מטבל קרם פרש ואוכמניות

15 באפריל 2019 22:54

ללביבות:

2 תפוחי עץ מגורדים על פומפייה גסה (רצוי מזן גרנד סמיט למרות שהשתמשתי בפינק ליידי וזה יצא מעולה)

1 ביצה

4 כפות קמח תופח

3 כפות סוכר

1/2 כפית קינמון

למטבל:

1 קופסת קרם פרש השף הלבן

1/2 כוס אוכמניות קפואות (מופשרות)

1 כף סוכר

מעט תמצית ווניל

להכנה:

1. לערבב את האוכמניות עם הסוכר והווניל ולהניח בצד.

2. לסחוט את התפוחים המגורדים לנקז נוזלים ולערבב עם הביצה, הקמח, הסוכר והקינמון.

3. לחמם שמן במחבת בשכבה דקה.

4. לצקת בעזרת כף מנות של מסת התפוחים לשמן החם. לטגן משני הצדדים.

5. להעביר לנייר סופג.

6. להעביר את הקרם פרש לקערה עם האוכמניות והנוזלים שנוצרו בעת ההשריה. לערבב ביחד.

לביבות מלמעלה

7. להעביר את הלביבות לכלי הגשה, לפזר מעל אבקת סוכר, להניח את המטבל ליד ו…..בתיאבון 🙂

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, חנוכה, מנות בצ'יק צ'ק
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד
Close

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.