אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
כנפי עוף ותפוחי אדמה ברוטב סילאן וסויה

כנפי עוף ותפוחי אדמה ברוטב סילאן וסויה

26 באפריל 2019 12:50

למצרכים:

1 ק”ג כנפיים של עוף

10 שיני שום

1/2 כוס (חד פעמית) של סויה

1/2 כוס (חד פעמית) של סילאן

1/2 כוס (חד פעמית) של רוטב צי’לי מתוק

3 כפות שמן זית

5 תפוחי אדמה שבושלו בקליפתם ובשלמותם בסיר עם הרבה מים – עד חצי ריכוך

להכנה:

בקערה לערבב את חומרי הרוטב (סויה, סילאן, צ’ילי ושמן זית).

לחתוך את תפוחי האדמה לרבעים (חשוב שלא בושלו יתר על המידה במים כדי שישמרו על צורתם) להניח בתבנית גדולה.

עליהם לשים את הכנפיים ובין לבין לפזר את שיני השום (שלמות). מעל הכל לפזר את הרוטב ובעזרת כף לדאוג שהרוטב יצפה את כל הרכיבים.

לכסות בנייר כסף ולשים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לשעה. אחרי שעה להוריד את נייר הכסף ולתת עוד רבע שעה בתנור.

הצבע משגע, הטעם נפלא והכנפיים הופכים לחטיפים שאפשר לנשנש עוד ועוד.

פורסם ב: אינדקס מתכונים, מנות בצ'יק צ'ק, מנות עיקריות תגיות: אלונה זוהר, טעים, כנפיים, מהיר, מתכון, סילאן, פשוט, צ'ילי, קל, תפו"א, תפוח אדמה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס