אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
ירקות שורש צבעוניים צלויים

ירקות שורש צבעוניים צלויים

27 באפריל 2019 15:21

למצרכים:

1 צרור של גזרים צבעוניים שלמים

1 צרור של סלקים צבעוניים חתוכים לשניים והגדולים חתוכים לארבע

1 בטטה חתוכה

2 תפוחי אדמה סגולים (שגם נקנו באותו דוכן)

לרוטב:

1/2 כוס סילאן

4 כפות סויה

4 כפות שמן זית

1 כוס תירוש ענבים

להכנה:

לקלוף את הגזרים והסלקים ולהשאיר את הראשים (רק ליופי). להניח בתבנית.

לערבב את חומרי הרוטב ולבזוק על הירקות. לערבב היטב, כך שהרוטב יצפה את הירקות באופן שווה. לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לחצי שעה. אחרי חצי שעה להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד חצי שעה. מדי פעם לבזוק את הרוטב על הירקות. הטעם המתקתק של הרוטב מעצים את טעם הסלקים, מקפיץ את טעמו של הגזר – מנה משגעת ויפה במיוחד!

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, חגים, ללא גלוטן, מנות בצ'יק צ'ק, מנות ראשונות, סלטים, צמחוני / טבעוני / בריא, תוספות תגיות: אלונה זוהר, בטטה, גזר, גזר לבן, גזר צהוב, טעים, ירקות שורש, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהיר, סלק, תפוח אדמה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס