אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
מאפה גבינה ופטל עם קיצור דרך מושלם!

מאפה גבינה ופטל עם קיצור דרך מושלם!

5 ביוני 2016 10:40

למלית:

1 קופסא של גבינת שמנת

3 כפות סוכר

תוכן של מקל וניל (או כפית של תמצית איכותית)

2 כפות קמח תופח

פטל קפוא

להכנה:

1. לפתוח את הבצק, לחתוך לריבועים. לעשות חריצים שבני הכיוונים

13319841_10207809886019913_7829949680236045921_n

2. לערבב את כל חומרי המלית ולשים כפית מהמלית באמצע. על זה לשים פטל ולהניח על נייר בתבנית אפייה.

3. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שיזהיבו (כ- 20-25 דק)

4. לקרר ולפזר אבקת סוכר.

גם הטובים לפעמים חוטאים ומקצרים, הכי חשוב…. בלי נקיפות מצפון 😉

 

פורסם ב: מאפים, מתוקים, עוגות ועוגיות, עוגיות, שבועות תגיות: בצק, גבינה, גבינת שמנת, דניש, ווניל, כשאוכל ואהבה נפגשים, מאפה, מעדנות, פטל, שבועות
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס