אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
ארוחת שאריות פתיתים או פסטה

ארוחת שאריות פתיתים או פסטה

27 באפריל 2019 15:28

למצרכים:

פתיתים מבושלים (לפחות 2 כוסות)

1/4 כרוב לבן פרוס

2 בצל לבן פרוס דק

1/2 פלפל אדום

סלסלת פטריות שמפניון

2 גזרים חתוכים לג’וליאנים (גפרורים)

4 שיני שום פרוסות

1/2 בקבוק רוטב פאד תאי (תמיד יש לי בארון לשעת הצורך)

3 כפות שמן לטיגון

להכנה:

במחבת גדולה לחמם שמן, להוסיף בצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את השום ולערבב. להוסיף את הירקות תוך כדי ערבוב והקפצה של 2 דקות בין הוספת ירק אחד לשני. להתחיל מהגזר, לאחר מכן הפלפל, הכרוב ולבסוף הפטריות. לערבב הכל ולהוסיף את הפתיתים.

לשפוך מעל הכל את הרוטב ולערבב היטב. להגיש חם.

*** ניתן לשלב במתכון חזה עוף חתוך לרצועות ולטגן אותו לפני הבצל, להוציא לצלחת נפרדת ולהוסיף אותו בסוף יחד עם הפתיתים.

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, מנות בצ'יק צ'ק, מנות גאוניות!, פסטות, צמחוני / טבעוני / בריא תגיות: אוכל שבא מהלב, אלונה זוהר, טעים, ירקות, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהיר, מתכון, פתיתים
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס